Είσοδος
Μενού

Aγαπητoί ενδιαφερόμενοι,

Οι ερωτήσεις που βρίσκονται αναρτημένες στην παρακάτω φόρμα, σκοπό έχουν να συμβάλουν στην αξιολόγηση των προτάσεων σας. Η παρακάτω φόρμα είναι εμφανής μόνο σε εγγεγραμένα μέλη της παρούσας ιστοσελίδας.

Η συμπλήρωση της φόρμας μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από το πόσο ώριμη είναι η πρόταση σας και μπορείτε να τη συμπληρώσετε, έχοντας απλά και μόνο μία ιδέα. Επομένως, μη σας απασχολεί αν δεν καταφέρετε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις. Σε κάθε περίπτωση βέβαια όσες περισσότερες πληροφορίες είστε σε θέση να δώσετε, τόσο περισσότερο θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την ποιότητα της πρότασής σας.

Για ερωτήσεις, διευκρινήσεις, απορίες μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για να υποβάλετε την πράτασή σας θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην παρούσα ιστοσελίδα. Η εγγραφή γίνεται κάνοντας κλικ στο μενού είσοδος και επιλέγοντας εγγραφή. Στην σελίδα που θα εμφανιστεί πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται. Η διεύθυνση email που θα χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή σας, θα χρησιμοποιηθεί και ως διεύθυνση επικοινωνίας μαζί σας, όσον αφορά σε οτιδήποτε σχετίζεται με το πρόγραμμα.

Aν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε κλικ στο μενού είσοδος, εισάγετε τα στοιχεία σας και πατήστε είσοδος για να συνδεθείτε.

 

 

FacebookG+TwitterRSS